Kansainvälistymisen askeleet -koulutussarja

Centria-ammattikorkeakoulu, verkkokoulutus 16.2.2021 9:00

Markkinat ovat yhä globalisoituneemmat ja useat yritykset näkevät kansainvälistymisen osana tulevaisuuttaan. Koulutuksessa perehdytään kansainväliseen toimintaympäristöön, luodaan yleiskatsaus erilaisiin kansainvälistymisstrategioihin, käydään läpi kansainvälistymisen strategisen suunnittelun osa-alueita ja riskejä. Lisäksi tutustutaan tarkemmin Saksan, Venäjän, Ruotsin ja Puolan liiketoimintakulttuureihin.

 

Aikataulu ja sisältö

Kasvua kansainvälistymisestä: Kansainvälinen toimintaympäristö, strateginen suunnittelu, riskit

tiistai 16.2.2021 klo 9−12

Kouluttajana Johanna Hallbäck, Centria amk

Johanna Hallbäck (KTT/D.Sc.) työskentelee Centrian liiketalouden tiimissä opetus- ja ohjaustehtävissä. Hänen osaamisensa sijoittuu kansainvälisen liiketoiminnan, strategisen johtamisen sekä organisaation kehittämisen aiheisiin. Hän on tutkinut erityisesti nuorten yritysten kansainvälistä kasvua.

 

Saksa liiketoiminta-alueena

keskiviikko 17.2.2021 klo 12−13

Kouluttajana Marko Laitila, Centria amk

Marko Laitila (FM) toimii Centriassa ruotsin ja saksan kielen lehtorina sekä tekniikan alan opinto-ohjaajana. Hänellä on pitkältä ajalta kokemusta yritysten messuprojekteista Suomessa, Saksassa ja Ruotsissa.

 

Venäjä liiketoiminta-alueena

torstai 18.2.2021 klo 9−11

Kouluttajana Elena Chernorot, Centria amk

Elena Chernorot (BBA) työskentelee Centrian kielten ja viestinnän tiimissä venäjän kielen ja kulttuurin opettajana. Hän on kotoisin Pietarista ja on työskennellyt monta vuotta mm. matkaoppaana Venäjällä ja entisen Neuvostoliiton alueella.

 

Ruotsi liiketoiminta-alueena

torstai 4.3.2021 klo 9-11

Kouluttajana Katariina Heikkilä, Centria amk

Katariina Heikkilä (Tradenomi, KTM, AmO) työskentelee Centrian messu- ja tapahtumapalveluissa messuvastaavana. Messuprojektien ohella Katariina vetää opiskelijoille ja asiakkaille suunnattuja räätälöityjä messukoulutuksia.

 

Doing business with Poland

on Thursday 18th of March 2021 at 10−11.30

Katarzyna Jämsä as a trainer, Centria UAS

Katarzyna Jämsä (M.Sc.) works as a project manager at Centria University of Applied Sciences, Ylivieska. Her main areas of expertise include knowledge of international project management, international marketing and PR, internationalization of education and SMEs.

 

Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena Teams-etäyhteyssovelluksella. Linkki lähetetään ilmoittautumisajan jälkeen.

 

Ilmoittautuminen

9.2.2021 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/D506239C677B3562

 

Lisätietoja:

virve.antinoja@centria.fi