Hanke

Skaala hankkeessa kehitettiin koulutusmalli, jota hyödyntämällä yritykset voivat saada käyttöönsä uutta osaamista edistäviä koulutussisältöjä riippumatta yrityksen sijainnista Suomessa. Kartoitimme liki sadan teknisen alan yrityksen koulutustarpeet ja toteutimme näihin pohjautuen lähes 40 koulutusta. Suuret kiitokset kaikille projektin toimintaan osallistuneille!

 

Koulutukset tulevaisuudessa

Jatkamme toimintaa myös tulevaisuudessa tarjoamalla koulutuksia yritysten tarpeisiin. Verkostona meillä on entistä monipuolisempaa osaamista ja erinomaiset mahdollisuudet tarjota koulutusta ympäri Suomea.

 

 

Käsikirja verkostomallisten koulutusten kehittäjille

Toteutimme kokemuksistamme myös käsikirjan, joka on suunnattu sekä korkeakoulujen opettajille ja asiantuntijoille, että koulutusyrityksille. Käsikirjassa käydään läpi koulutusverkoston kaikki osa-alueet koulutusmalleista opinnollistamiseen ja palveluprosessiin.

 

Koulutusmallien kehittämishankkeiden arviointiselvitys

Skaala-projektin yhteydessä toteutetaan Valtakunnallisten koulutusmallien kehittämishankkeiden arviointiselvitys. Selvityksessä tarkastellaan 12 projektin tuloksia, jotka kuuluvat Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen rahoittamiin Valtakunnallisten koulutusmallien kehittäminen -kokonaisuuteen. Työn toteuttaa TK-Eval ja se keskittyy tarkastelemaan näiden ESR-hankkeiden tuloksia, vaikuttavuutta ja prosesseja, joiden avulla tuloksia on saatu aikaan.

Selvitystyö valmistuu toukokuun lopulla, mutta voit halutessasi tilata raportin jo ennakkoon. Saat sen sitten sähköpostiisi heti sen valmistuttua.

 

Hanke toteutettiin yhteistyössä LAB-ammattikorkeakoulun, Turun ammattikorkeakoulun, Centria ammattikorkeakoulun, Oulun ammattikorkeakoulun kanssa ja LUT yliopiston kanssa. Hanketta rahoitti Euroopan sosiaalirahasto ja osallistuvat korkeakoulut.