Haluatko perehtyä liiketoimintaosaamisen perusteisiin?

09.09.2020

Skaala-hankkeessa on syyskuun lopulla alkamassa liiketoimintaosaamisen perusteisiin perehdyttävä neljän iltapäivän koulutuspaketti. Kouluttajina toimivat Arttu-Pekka Tavia OAMK:sta ja Marja-Liisa Kaakko Centria-amk:sta.

Koulutuksessa käydään läpi yrityksen toimintaympäristö, perehdytään liikeidean kehittämiseen sekä yrityksen toimintoihin ja talouden ohjaukseen. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi markkinoinnin perusteita.

Ensimmäiseksi perehdytään yrityksen toimintaympäristöön ja erityisesti tämän hetkiseen taloudelliseen tilanteeseen. Tämän pohjalta seuraavalla kerralla lähdetään pohtimaan uusia liikeideoita ja niiden kehittämistä liiketoiminnaksi. Kolmantena osana kokonaisuutta on yrityksen perustoimintojen läpikäynti sekä pienen yrityksen talousohjauksen keinot. Neljännessä osiossa päästäänkin sitten jo pohtimaan yrityksen asiakaslähtöistä markkinointia.

Kurssikokonaisuuden oppeja voit hyödyntää oman yritysidean pohdinnoissa ja kaikki läpikäydyt asiat ovat tärkeitä myös työntekijän roolissa ymmärtämään oman työnantajayrityksen liiketoiminnan lähtökohtia.

Kouluttajista Marja-Liisa Kaakko toimii lehtorina Centria-ammattikorkeakoulussa ja on perehtynyt erityisesti yrittäjyyden valmennukseen sekä yrityksen talouden seurantaan sekä asiakaslähtöiseen markkinointiin. Arttu-Pekka Tavia työskentelee Oulun ammattikorkeakoulussa lehtorina. Hän on perehtynyt yrittäjyyten ja uuden liiketoiminnan kehittämiseen.

 

Ilmoittaudu Liiketoimintaosaamisen kurssille 20.9. mennessä täältä

 

Kirjoittaja: Lehtori Marja-Liisa Kaakko Centria-ammattikorkeakoulusta